Behandelingen

 

                                

Bij schoonheidssalon Beauty Nivès hebt u een ruime keuze in uw behandelingen.

Een standaardbehandeling bestaat uit een reiniging, een peeling, het verwijderen van onzuiverheden, epileren, massage van gezicht, nek, schouders, plus een aan uw huid aangepast masker. Ter afsluiting een dagcreme en een lichte dagmake-up. Deze complete behandeling vanaf € 55,00

U kunt variëren van bovenstaande traditionele rustgevende behandeling tot een gerichte behandeling die specifiek werkt op huidvernieuwing, hydratatie, acné of een anti-age behandeling. Voorbeelden zijn de Micro-dermabrasie of de Image Skincare behandeling voor huidvernieuwing, de Algisium behandeling voor hydratatie, de Tea Tree behandeling voor acné, een Renaissence behandeling of een anti-age Lift Iris Starlift behandeling.

Voor uw voeten een heerlijke pedicure behandeling, een medische pedicure behandeling waarbij de plaatsen die u ongemak geven behandeld worden of een pedicure+behandeling; een verrassende voetbehandeling waar uw voeten blij van worden.

Om u tijdens de behandelingen nog beter van dienst te kunnen zijn en uw eventuele vragen gerichter te kunnen beantwoorden volgden wij de opleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten. Deze opleiding is gericht op het herkennen en benoemen van diverse huidziekten zoals exceem, acne, psoriasis en huidkanker. Ook leert de schoonheidsspecialiste in deze opleiding de juiste benamingen die door artsen worden gehanteerd. Tevens leert de schoonheidsspecialiste de behandel-methoden die mogelijk zijn om deze huidaandoeningen te genezen.    

 

                                          

In onze salon werken wij reeds 35 jaar met producten van het Franse cosmeticahuis dr Renaud.
Producten gebaseerd op pure extracten van planten en vruchten. Dr Renaud, pionier in de plantaardige cosmetica, is dankzij de steeds toenemende vraag naar natuurlijke producten, populairder dan ooit! Opgebouwd uit organische, biologische werkstoffen garanderen de producten de klant een maximaal resultaat tegen een zeer aanvaardbare prijs.

 

                                                           

                       

 

Visie op huidverbetering – IMAGE Skincare

IMAGE Skincare is een internationale expert op het gebied van huidverbetering. De onderneming is in 2003 opgericht en exploiteert haar huidverzorgingsproducten inmiddels in 27 landen wereldwijd.

De filosofie: Een mooie huid begint met een gezonde huid.

IMAGE Skincare is geschikt voor professionele behandelcentra én thuisgebruik. IMAGE Skincare is alleen verkrijgbaar op advies van de schoonheidsspecialist, huidtherapeut of arts. Er zijn verschillende professionele behandelingen en thuisproducten. Met IMAGE Skincare I PEEL realiseren huidspecialisten revolutionaire huidverzorging. In combinatie met thuisgebruik van de cosmeceuticals met dezelfde werkstoffen continueert u de revolutie. Een stralende huid voor iedereen!

Alle producten van IMAGE Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Alleen de meest actieve farmaceutische werkstoffen zijn geschikt voor de verschillende productlijnen. De huid verbeterende producten van IMAGE Skincare zijn uitsluitend verkrijgbaar via gecertificeerde artsen en professioneel getrainde schoonheidsspecialisten.

De voordelen;

Vrij van chemische geur- en kleurstoffen
Vrij van parabenen
Niet op dieren getest
Natuurlijke conserveringsmiddelen
Maximaal resultaat door gelijke werkstoffen in thuis- en salonproducten

 

Kies voor info over onze diverse behandelingen uit het menu behandelingen.

Apertura de cuenta bet365.es
BeautyNives.com maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
Akkoord