UPDATE OKTOBER 2020

Helaas nemen wij geen nieuwe klanten meer aan, tevens zijn wij gestopt met het verzorgen van Permanente Make-Up.
Indien gewenst verwijzen wij u graag door naar een van onze collega's.

Behandelingen

 

                                

Bij schoonheidssalon Beauty Nivès hebt u een ruime keuze in uw behandelingen.

Een standaardbehandeling bestaat uit een reiniging, een peeling, het verwijderen van onzuiverheden, epileren, massage van gezicht, nek, schouders, plus een aan uw huid aangepast masker. Ter afsluiting een dagcreme en een lichte dagmake-up. Deze complete behandeling vanaf € 55,00

U kunt variëren van bovenstaande traditionele rustgevende behandeling tot een gerichte behandeling die specifiek werkt op huidvernieuwing, hydratatie, acné of een anti-age behandeling. Voorbeelden zijn de Micro-dermabrasie of de Image Skincare behandeling voor huidvernieuwing, de Algisium behandeling voor hydratatie, de Tea Tree behandeling voor acné, een Renaissence behandeling of een anti-age Lift Iris Starlift behandeling.

Voor uw voeten een heerlijke pedicure behandeling, een medische pedicure behandeling waarbij de plaatsen die u ongemak geven behandeld worden of een pedicure+behandeling; een verrassende voetbehandeling waar uw voeten blij van worden.

Om u tijdens de behandelingen nog beter van dienst te kunnen zijn en uw eventuele vragen gerichter te kunnen beantwoorden volgden wij de opleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten. Deze opleiding is gericht op het herkennen en benoemen van diverse huidziekten zoals exceem, acne, psoriasis en huidkanker. Ook leert de schoonheidsspecialiste in deze opleiding de juiste benamingen die door artsen worden gehanteerd. Tevens leert de schoonheidsspecialiste de behandel-methoden die mogelijk zijn om deze huidaandoeningen te genezen.    

 

                                          

In onze salon werken wij reeds 41 jaar met producten van het Franse cosmeticahuis dr Renaud.
Producten gebaseerd op pure extracten van planten en vruchten. Dr Renaud, pionier in de plantaardige cosmetica, is dankzij de steeds toenemende vraag naar natuurlijke producten, populairder dan ooit! Opgebouwd uit organische, biologische werkstoffen garanderen de producten de klant een maximaal resultaat tegen een zeer aanvaardbare prijs.

 

                                                           

                       

 

 

Apertura de cuenta bet365.es
BeautyNives.com maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.