UPDATE OKTOBER 2020

Helaas nemen wij geen nieuwe klanten meer aan, tevens zijn wij gestopt met het verzorgen van Permanente Make-Up.
Indien gewenst verwijzen wij u graag door naar een van onze collega's.

Over ons

 VANAF 1 JUNI 2020 IS BEAUTY NIVES GEVESTIGD IN HEERLEN ALS ONDERDEEL VAN DE SKINKLINNIK.

ONS NIEUWE ADRES IS   BUSINESSPARK C-MILL   JAN CAMPERTSTRAAT 5  6416 SG   HEERLEN

 

 

 BEAUTY NIVES

In deze snelle tijden waarin iedereen gehaast is voelt een behandeling bij Beauty Nivès schoonheidssalon als een oase van rust.

Persoonlijke aandacht voor de mens en vakkundige behandeling van uw huid, gebaseerd op ruim 40 jaar ervaring, geeft een gevoel van ontspanning en luxe.
Voor huidverbetering door speciale behandelingen bent u in ons instituut in vertrouwde handen.
Gun uzelf een Beauty Nivès moment, een weldaad voor lichaam en geest!

Geschiedenis

De geschiedenis van Beauty Nivès gaat terug naar 1979, toen Hanny Knols bij opleidingsschool Tilly Goedmakers in Heerlen aan de opleiding tot schoonheidsspecialiste begon. Gedreven door enthousiasme voor het vak volgde zij tijdens deze 2 jarige opleiding gelijk de opleiding tot pedicure. Zij startte een kleine salon aan huis, die door de jaren heen enkele keren verhuisde. Nog steeds kunnen wij met trots zeggen dat trouwe klanten van het allereerste uur onze salon bezoeken..

Beauty Nivès; de naam

In 1982 werd dochter Nives geboren. Veel mensen vragen ons waar deze naam vandaan komt. De naam Nives komt oorspronkelijk uit het Latijn en betekent “sneeuw”. In de contreien van noord-oost Italië – west Slovenië word de naam vaak gebruikt als meisjesnaam, gerelateerd naar de kleur van de sneeuw, het onschuldige wit.
De naam Beauty Nives is inmiddels alom bekend, reden genoeg om de naam te behouden nadat Nives haar eigen nagelstudio opende onder de naam Nails by Nives.

Kwaliteit

Tot op de dag van vandaag en in de toekomst wordt bij Beauty Nivès gestreefd naar constante kwaliteit en service.
Wij blijven up-to-date door continue innovatie en het volgen van cursussen, congressen en beurzen. Geschoold op Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten, waardoor toonaangevend op het gebied van huidverbetering onderscheid Beauty Nivès zich duidelijk.
Sinds de nieuwe opzet van onze website met online agenda weten dagelijks nieuwe mensen de weg naar onze salon te vinden. Wij nodigen u dan ook van harte uit om onze website te bekijken en u te informeren waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

                                                                                                                

Apertura de cuenta bet365.es
BeautyNives.com maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.